FROKOSTKLUB // SSAM

Som jeg nævnte i mit sidste indlæg, så har jeg lavet en lille frokostklub med min veninde. Planen er at mødes hver anden måned og skiftes til at vælge et sted at spise frokost (som selvfølgelig er bestemt på forhånd, så den anden part har rigeligt med tid til at læse anmeldelser, menukort, osv. Det er vigtigt!). Hovedformålet (for mig i hvert fald, haha) er selvfølgelig et forsøg på at pleje de venskaber jeg har 160 km. herfra og som jeg før har været rigtigt dårligt til (mest inden jeg fik kørekort, for med det offentlige tager det 4 timer hver vej hjemme fra mig og til København), men gerne vil blive meget bedre til. Og så selvfølgelig at spise. Der findes flere gode steder hernede, og jeg har også været på de fleste af dem flere gange, men det er også rart at prøve noget andet.

I lørdags mødtes vi for første gang, og denne gang var det Liv der havde bestemt at vi skulle spise på SSAM i Colbjørnsensgade, for hun havde været der før og synes det var virkelig godt. Det var faktisk meget fint at Liv havde været der før og vidste hvad der var godt, og selvom det kun var frokost endte vi med at bestille 3 retter til deling (hvilket vi senere kunne erfare var lidt overdrevet, for vi kunne overhovedet ikke spise op, haha). Vi fik Korean Fried Chicken med fermenterede hvidløg og så nogle sweet & spicy, de sidste var helt fantastiske.

Så fik vi SSAM Buns som er det du helt sikkert roligt kan tage derind for også selvom du ikke er så vild med asiatisk mad, og du skal helt sikkert bestille de hvis du er derinde. Du får 2 for 105,- og det er bløde ristede boller med ribeye (som virker som om det er pulled, i mangel på bedre ord), bløde løg, smeltet ost, chili og friske forårsløg. OMG. Jeg kunne spise dem dagen lang, de var virkelig gode. Til sidst fik vi Bibimbab som var stegte lilla ris med forskellige grøntsager og et æg ovenpå. Man kan også få forskellige toppings, men eftersom jeg generelt ikke spiser så meget kød og der allerede stod masser af det på bordet valgte vi bare at tage den uden. Hvis du ikke er til vildt krydret mad, så kan du sagtens nuppe sådan en, jeg tror måske også bare at vores smagsløg var helt mættede af de andre ting vi havde fået.

Jeg bestilte en virgin (jeg skulle jo køre) So Breeze cocktail der nærmest er en lemonade med granatæble, grenadine og grape, og udover at være usandsynlig pæn, så var den også mega frisk som var rart til al den stegte mad.

Vi var der ca halvanden time, og det var perfekt til at få catchet up, nyde maden og stadig begge to kunne nå andre ting den dag. Vi kom af med omkring 300,- i alt for maden, hvilket var helt fair i forhold til mængde og pris. Selve stedet er virkelig fint indrettet med en lidt dæmpet belysning som gjorde det virkelig hyggeligt derinde. Jeg kommer helt sikkert gerne igen en anden gang.

Næste gang vi skal mødes er det min tur til at bestemme hvor vi skal spise, og jeg har allerede flere forskellige steder i tankerne.

One thought on “FROKOSTKLUB // SSAM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *