BESTILLING AF OPGAVER TIL ERHVERV OG KOMMERCIELT BRUG.

Har du brug for en sjov stribe til at holde en uformel tone i dit nyhedsbrev eller har du brug for en illustration til at hjælpe med at fremhæve en pointe på din hjemmeside, så lad os sammen finde ud af hvordan du bedst kan gøre dette.
Jeg har gennem tiden lavet striber til både FEMINA, Hendes Verden, Folketidende og tegnet kampagner for blandt andet Region Sjælland og Lolland Kommune, og kan efterhånden få en sjov stribe og pointe ud af langt de fleste emner.

Stribe fra folketidende.dk
Stribe fra Hendes Verden

Om striber:

Striber er en serie på mellem 1-3 sammenhængende illustrationer der til sidst munder ud i en pointe, og kan bruges i langt de fleste sammenhænge. Prisen er den samme uanset antallet af tegninger i striben, antallet af tegninger afhænger udelukkende af hvordan pointen bedst tager sig ud.
Vi begynder med at tage en snak over mail om hvad striben skal bruges til, og hvad du gerne vil sige med den, hvad din målgruppe er, osv. Herefter sender jeg dig et udkast til hvordan striben kunne se ud, og så retter vi den til indtil du er tilfreds med resultatet. Herefter har du fuld brugsret til striben i de sammenhænge vi har aftalt at du skal bruge den til.
Kontakt mig via formularen i bunden af siden for at bestille en opgave, eller send mig en mail på info@kristinaricken.dk

Priser på striber (priserne er ex. moms):

1 stribe: 1700,- pr. stk

2-4 striber: 1500,- pr. stk

5-? stiber: 1300,-

Andre illustrationer til erhverv og kommercielt brug:

Illustration til Dansk Center for ICDP
Illustration til Danskbog for udlændinge for Forlaget Bostrup

Har du brug for et par enkelte illustrationer der ikke indeholder tekst, så kan jeg også sagtens hjælpe dig med det. Illustrationerne kan f.eks. optræde på din hjemmeside, i din butik, osv.

Kontakt mig via formularen i bunden af siden for at bestille en opgave, eller send mig en mail på info@kristinaricken.dk

Priser på andre illustrationer (priserne er ex. moms):

1 illustration med 1-5 elementer: 800,-

Ekstra elementer i illustrationen: 200,- pr. stk

2-? illustrationer med 1-5 elementer: 600,-

Ekstra elementer: 150,-

Brug gerne nedenstående formular for at bestille et tilbud på en opgave 🙂