OM

Jeg hedder Kristina, jeg er 38 år og bor på Lolland.

Til daglig arbejder jeg som selvstændig illustrator og stribetegner. Mit job består blandt andet i at illustrere bøger for andre, tegne striber til ugeblade (siden 2016 har jeg tegnet striben ‘Sally’s Verden ugenligt til Hendes Verden) og ved siden af har jeg min egen webcomic, Live fra Lolland, hvor jeg tegner mig selv og min kærestes liv som tilflyttere til Lolland hvor vi bor på en stor gård med vores 3 hunde.

Indtil for 5 år siden boede jeg i en lille lejlighed på Nørrebro i København, og arbejdede som koordinator i en kundeservice, og havde aldrig tegnet noget før i mit liv, og selv i flere år efter jeg begyndte at tegne striber og Live fra Lolland var det hele i samme stil og jeg tegnede alt på mit digitale tegnebræt.
Indtil det en dag gik op for mig, at der er ingen regler når det kommer til at være kreativ. ingen. Og siden da har jeg haft fingrene i alt muligt. Ler, akvarelfarver, glimmerpapir, akrylfarver, blæk, osv. Jeg har lavet digital clipart, ophæng af ler, plakater, postkort og alt muligt andet.

De fleste ting er blot forblevet eksperimenter, men ind imellem har jeg fundet på ting og set teknikker som jeg efterfølgende selv har prøvet, som jeg selv er blevet rigtigt glad for.
Og det er de ting – samt alt muligt andet – jeg ar en stor forkærlighed for mad, for at skrive, bage og læse – kommer jeg til at dele ud af her.

Du kan sende ris, ros, forslag og alt muligt andet til info@kristinaricken.dk