HVORNÅR LÆRER JEG, AT … #2

  • At den lille hund har fundet af at hvis hun bider bunden af skraldespanden i stykker, så vælter al skraldet ud, og hun kan frit forsyne sig (og sine to andre firbenede venner) med kartoffelskræller, tomme mælkekartoner, osv. så jeg skal HUSKE AT LUKKE DØREN UD TIL KØKKENET NÅR DE SKAL VÆRE ALENE HJEMME.
  • At jeg skal lade være med at se Top Chef kl. 22. Det program gør mig så sulten, at jeg har præsteret at prøve i dybeste stilhed (for kæreste står op kl. 4.30 og derfor sover kl. 22) at stå og lave mad (altså, ikke smøre en rugbrødsmad, men sådan lave mad) i lige dele angst for at vække kæresten og lige dele irritation over ikke lige at have en kulmule jeg kunne skindstege.
  • At jeg ikke skal se de afsnit hvor de laver noget med fisk (det vil sige 99% af afsnittene) for hvis ikke det hedder makrel og kommer fra en dåse med tomatsovs i, så nægter Michael at spise det når jeg ellers præsentere det næste aften.
  • At jeg åbenbart heller ikke kan tåle at google ‘Karrykål’ …
  • At jeg ikke kan lide koriander og oliven, uanset afskygning og uanset hvor pænt det er. Koriander smager bare af surt opvaskevand og oliven smager af hovedpine (jo det gør).
  • At hvis jeg laver denne type indlæg når jeg er sulten, så kommer det utroligt nemt til at handle meget om mad? åbenbart.
  • At jeg nok har kommet lige vel rigeligt med karry i den der kål, hvis badeværelset lugter af karry efter jeg har taget et bad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *