HVORNÅR LÆRER JEG, AT … #1

  • At hvis jeg skal se videoer med dyr som har eller har haft det dårligt, så skal jeg slå lyden fra? Jeg kan knapt nok komme igennem videoerne uden lyd, men når der så spilles soundtracket til Titanic oven i, så er det jo fuldstændigt umuligt – eller som, i den med løven der genser dens gamle menneskevenner hvor der bliver spillet ‘I dont wanna miss a thing’ med Aerosmith oveni. I kan ikke være det bekendt (og nej, jeg linker ikke til den, for så starter den bare og selv efter 877 visning fra denne IP-adresse kan jeg stadig ikke kontrollere tårerne).
  • At ovenstående åbenbart også gælder at høre andre tale om sørgelige videoer? her til morgen dukkede der sådan en video op i mit feed på Facebook hvor en sød pige som var radiovært på P3 (tror jeg) skulle fortælle den mandelige (og tydeligvis totalt følelskolde) vært om den der video med Dumbo der ikke kan komme ind til sin mor hvor hun synger for ham. Og den søde vært begyndte at græde helt åndssvagt mens hun skulle fortælle om videoen, og det eneste der var mere åndssvagt var at jeg græd endnu vildere af at høre hende fortælle om den. Og den mandlige vært syntes det var det sjoveste i hele verden. Fik helt lyst til at sende ham et link til videoen med løven (men igen, så ville det kræve at jeg skulle åbne den selv, og det kunne jeg ikke lige håndtere oven på beskrivelsen af videoen med Dumbo).
  • At sne – når man bor på en gammel, utæt gård – er virkelig flot og kan give virkelig mange pæne Instagam-motiver, men efter en halv times tid føles det bare mest som et tykt lag hvid pest der gør at man ikke kan komme hjemmefra, alt er vådt, også indenfor (fordi hunde godt kan lide at rulle sig rundt i sne og derefter traske ind i huset og slænge sig på sofaen), alt er koldt og man bruger ti gange så meget røvdyrt og nærmest uskaffeligt brænde og fyringsolie. Nu har det ligget derude og grinet hånligt af mig i snart to uger. Så gå dog væk, altså.
  • At sneen kommer og ligger og er irriterende og forsvinder igen på et tidspunkt, uanset om jeg bruger mange timer på at hidse mig op over det?
  • At jeg ikke skal fortælle min kæreste om noget jeg har drømt. Kom til at fortælle om at jeg havde drømt at jeg havde et cateringfirma, men alle var sure på mig fordi jeg havde lavet en eller anden ret med noget kød i brun sovs med kartoffelmos til og derefter vendt det hele i creme fraiche. Nu er det eneste jeg hører om herhjemme, ‘Kristinas Catering’. generelt skal jeg heller ikke fortælle ham noget der har noget som helst med mit arbejde at gøre, for sidste år tegnede jeg en hulens masse bryllupsinvitationer, og da jeg samtidig to gange (2!!) havde tabt en lighter blev mit nye firmanavn ‘Kristinas bryllpsbiks og lightertricks’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *